Hasan Özen
Hasan Özen
29 Şubat 2020 Cumartesi 16:09
Karamanın Kalbi Ankara’da Attı

Ankara ATO Kongre ve Kültür Merkezi salonlarında düzenlenen Türkiye’nin en büyük Kitap Fuarı etkinliklerinde Karamanlı Yazarlar Hikmet Elitaş, İbrahim Şaşma, Mestan Karabacak, Osman Nuri Koçak ve Hasan Özünal imza günü düzenleyerek okuyucuları ile buluştular.
 28 Şubat 2020 Cuma günü başlayan Fuar saat 12 de açıldı. Saat 18 e kadar İLESAM Standında aldıkları karar gereği hep birlikte kitap imzalayan yazarlar birlik ve beraberlik örneği verdiler. 
Etkinliğin daha ilk dakikalarından itibaren çok yoğun bir ziyaretçi akınına sahne olan İLESAM Standı Karamandan gelen ve Ankara’da yaşayan Karamanlılar tarafından bir bayram havası oluşturdu.
Zyaretçiler arasında Karaman Milletvekili Recep Şeker, Başbakanlık Genel Sekreteri Osman Sağlam, Türk-İş Genel Sekreteri Nazmi Irgat, Ankara Cumhuriyet Savcısı Ramazan Aydoğan, İl Sağlık Müdürü Adnan Kurşun, Karaman Diş Hastanesi Başhekimi Fatih Kutsal, AA Emekli Genel Müdürü Ahmet Tek, Harita Mühendisleri İş Adamalrı Derneği Başkanı Hasan Bulut, Emekli Kültür müdürü Gülsen Kayserilioğlu, Avukat Hüseyin Bulut, Akademisyen/Tarihçi/Yazar Mustafa Koçak, Gazeteci,/Eğitimci Önder Demirkol, TV70 Sahibi Abdullah Akkuş, Avukat Muhsin Yıldız, Yazar Özden Mısırlıoğlu Uysal, Yazar Münire Çevik, Kitap Aşığı İbrahim Oğuz ve yazarların arkadaşları ve aileleri yer aldı.
Karamanın bir dönem önceki Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan da standı ziyaret ederek uzun süre yazarlarımıza destek verdi. 
Standın en renkli ziyaretçisi ise Karaman Belediyeciliğinde altın imzası bulunan Özcan Genç idi. İlerlemiş yaşına ve rahatsızlığına rağmen Standı ziyaret ederek moral ve destek verdi.
Ankara Karamalılar Derneği ve İKEV Başkanı Veli Bozkır ise daha birkaç gün önceden verdiği ilgi ve desteği etkinlik boyunca ve sonrasında sürdürerek bu etkinliğin daha verimli olmasına katkı koydu.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol