26 Ağustos 2016 Cuma 09:02
Ayak Ve El Nasırlarından Nasıl Kurtulabiliriz?

El ve ayaklarda zamansız bir biçimde dahi oluşabilen nasırlar, oldukça sert ve hoş olmayan görüntülere sahiptir. Aynı zamanda ağrılı bir şekilde de atlatılmakta olan nasırların iyileşme süreci oldukça fazla zaman alabilir. Ancak Ayak Ve El Nasırlarından Nasıl Kurtulabiliriz nasırlardan kurtulma yolları nelerdir gibi soruları araştırıyor olabilirsiniz. O halde en doğal yöntemler ile bu nasırlardan kurtulmanız mümkün.

 1. Sıcak Su Tedavisi:

Her gece belli bir saatte, nasırlarınızdan tamamen kurtulana kadar, nasır kaplı olan bölgeleri kaynatılmış ve ılınmış su içerisinde bekletebilirsiniz. Su içerisine doğal zeytinyağı, üzüm sirkesi veya elma sirkesi de katabilirsiniz. Doğal olan bu ürünler nasırların bulunduğu yerleri daha fazla yumuşatır ve eğer iltihap varsa bunu da en aza indirir.

 2. İncir Kürü Tedavisi:

Bir adet kuru inciri ortadan ikiye yararak, bir miktar kınayı içerisine koyunuz. 6 saat boyunca kınalı inciri nasırlı bölgeler üzerinde tutup daha sonra değiştirmeniz gerekmektedir.

 3. Soğan ve Sarımsak Kürü Tedavisi:

Soğan ve sarımsak içerisinde bulunan bileşenler, nasırla savaşmak için en etkili bileşenlerdir. 1 adet kuru soğan ile 5 diş sarımsağı yağlı bir kâğıda sararak pişiriyorsunuz. Bir beze alacağınız pişmiş ürünleri nasırlı yerler üzerine bağlayarak bir miktar bekletmeniz gerekir. Her gün bunu tekrarladığınız takdirde nasırlarınızdan kısa sürede kurtulduğunuzu göreceksiniz.

 4. Limon Uygulaması:

Limon her alanda olduğu gibi nasırlar üzerinde de oldukça pozitif bir etkiye sahiptir. Her gece yatağınıza gitmeden önce bir dilim limonu nasırlı bölgelere uygulayıp sabaha kadar bekletebilirsiniz.

5. Sinir Otu Uygulaması:

Sinir otu uzun yıllardır nasır tedavisinde kullanılmakta olan bir bitki türüdür. Sinir otunu kaynatıp suyunu soğuttuktan sonra nasırlar üzerine bir pamuk yardımı ile sürebilirsiniz. Aynı şekilde kırlangıç otunu da kullanmanızda fayda olacaktır.

Son Güncelleme: 26.08.2016 09:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol