16 Ağustos 2016 Salı 21:50
Bölgesel Zayıflama İçin Öneriler

Eskiden tüm vücudu zayıflatmak daha popüler ve tercih edilen bir yöntemken şimdilerde bölgesel zayıflama daha tercih ediliyor. Çünkü bazı bayanların genetik sebeplerden dolayı bazı bölgeleri ne yapsalar erimiyor. İşte tam bu noktada bölgesel zayıflamanın faydalarını görüyoruz. Bölgesel Zayıflama İçin Öneriler hadi inceleyelim!

 Egzersiz

Eğer vücudunuzda sadece bir bölgeyi zayıflatmak istiyorsanız (mesela basen) o bölgeye direkt etki eden egzersiz hareketleri bularak düzenli bir şekilde onları uygulamalısınız. Mesela basen için squat ve plank egzersizlerini haftada her gün yavaş yavaş artan setler halinde yapabilirsiniz. Yine tempolu yürüyüş ve ip atlama yöntemleriyle o bölgedeki yağların sıkılığı azalacak ve yavaş yavaş eriyecektir.

 Bölgeye Özel Diyetler

Bu tip diyetlerde sırf o bölgeyi eritmede etkili olan yiyeceklerden oluşan bir liste öneriliyor. O bölgenin yağların yakılmasını kolaylaştıran besinleri tüketip, gereksiz hamur işleri ve tatlıdan uzak durarak hedefinize ulaşabilirsiniz.

 Bölgeye Özel Bitkisel Yağlar ve Kürler

 Biberiye

Bildiğiniz üzere biberiye yağı zayıflamada ilk tercihlerden biridir. Eğer bu kürü uygulamak istiyorsanız eritmek istediğiniz bölgeye biraz biberiye yağı ekleyin ve aşağıdan yukarıya doğru masajlarla yedirerek sürün. Son olarak üstünü streç filmle sarın ve 1 saat kadar tempolu yürüyün ya da 1 saat kardiyo veya 1 saat kick boks çalışın. Sonra yağı sürdüğünüz yeri yıkayın ve egzersizlere devam edin.

 Kil Kürü

 Bu Kür İçin

 -2 su bardağı kil

 -2 poşet yeşilçaydan demlenmiş yeşilçay

 -1 çay kaşığı kakao yağı

 -2 çay kaşığı biberiye yağı

 -2 çay kaşığı üzüm çekirdeği yağı

 -2 çay kaşığı portakal yağı

 -2 tatlı kaşığı ozon yağı

 -1 tatlı kaşığı toz acı biber

 Yapılışı

 Verilen ürünleri karıştırın ve inceltmek istediğiniz yere sürün üzerini streçleyin. Ve 3 saat kadar bekletin. Bu esnada sürekli hareket edin. Sonra yıkayın ve nemlendirin. Kürü haftada 2 veya 3 kere yapabilirsiniz. Bu küre istikrarlı bir şekilde 3 hafta devam ederseniz aradaki gözle görülür farkı göreceksiniz.

 

e-karaman.com

Son Güncelleme: 16.08.2016 21:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol