29 Ağustos 2016 Pazartesi 10:07
Hamileyseniz Nasıl Kıyafetler Tercih Etmelisiniz?

Hamilelik dönemleri hayatın belki de en güzel aynı zamanda en zor dönemleridir. Dikkat edilmesi gereken onlarca konu ve alan vardır. Giysi tercihi de bu alanlardan birisidir. Hamileyseniz Nasıl Kıyafetler Tercih Etmelisiniz gibi bir soru aklınızda yer alabilir. Hamileliğinizin ilk haftalarından itibaren doğum anına kadar dikkat etmeniz gereken hususlar mevcuttur. Kıyafetlerinizi de bu husus içinde sayarak uygun giysileri tercih etmeniz gerekmektedir.

1. Bol Kıyafetleri Tercih Etmelisiniz

Bebeğiniz zaman içerisinde büyüme göstereceği için kesinlikle dar kesim ve vücudunuzu saran kıyafetler tercih etmemelisiniz. Aksi takdirde vücudunuzdaki kan dolaşımı yavaşlar ve bu hem sizin için hem de bebekleriniz için zarar demektir. Örneğin hamilelik döneminiz boyunca sporcu atleti gibi dar tişört tarzlarından ve tayttan uzak kalmanız gerekecektir.

2. Daha Çok Eşofman Giyin

Eşofmanlar hayatın vazgeçilmez ve en rahat parçalarıdır. Hamilelik döneminiz boyunca da ister takım ister farklı eşofman parçalarını kombinleyerek giyebilirsiniz. Ancak haftalar ilerledikçe eşofman bedenleriniz de haliyle artış gösterecektir. Bu durumda en mantıklısı lastikli eşofman takımlarına sahip olmanızdır. Özellikle de likralı kumaşlardan elde edilen esnek eşofmanları tercih ettiğiniz takdirde çok daha rahat bir hamilelik geçirebilirsiniz.

3. Vazgeçilmeyen Tulumlar

Hamilelik döneminiz boyunca eğer vücudunuza uygun, bedeninize uygun ya da zevkinize uygun kıyafetler bulamıyorsanız, tulum alabilir ya da özel diktirebilirsiniz. Tulumlar hem üst bölgeler hem de alt bölgeler için genişlik sağlamaktadır.

Son Güncelleme: 29.08.2016 10:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol