04 Ocak 2017 Çarşamba 16:36
Kilo Vermenin Zayıflamanın Sağlıklı ve Etkili Yolları

Takıntılı hale gelen kilolarınızdan kurtulmak aslında o kadar kolaydır ki. Sadece bilmeniz gereken sağlıklı kilo vermenin zayıflamanın etkili yolları nedir? Hayalinize kavuşmanız için tek yapmanız gereken yaşam şeklinizi değiştirmektir.

Yapmanız gereken izleyeceğiniz yolu doğru seçmek ve uygulamaya geçmek. Hırsla kalkıp sonrasında zarara uğramamak lazımdır. Yaptığı diyete sondan başlayıp hayal kırıklığına uğrayan ve pes edip eski alışkanlıklarına dönen çok kişi vardır. İşte burada unutulmamalıdır ki işin püf noktası; beynimizle midemizi yönetmek ve hayatımıza sporu sokmak. Bu işte karlı çıkmak istiyorsanız sağlıklı kilo verme yöntemlerini tercih etmelisiniz. Kendinize inanın ve kilo vermenin püf noktalarıyla hayatınızı kolaylaştırın.

Öncelikle inandığınıza emin olun ve tamam diyorsanız haydi başlayın...

1) Her öğün öncesi 1 bardak dolusu su içmek sizde tokluk hissi yaratacak ve daha az yemenizi sağlayacaktır. Su içmeyi asla ihmal etmemelisiniz. Unutmayın ki metabolizmayı hızlandırmanız gerekecek.

2) Tabaklarınızda köklü değişiklik yapmanız lazım. Her yemekten ayrı ayrı değil de bir tabakta azar azar üç çeşit almak daha cazip gelmeli size. Ne diyoruz önce göz doymalı.

3) Tatlı isteğinizi en az kalori ile geçirmeniz size artı olarak dönecektir. Büyük bir dilim pasta yerine 1 dilim siyah çikolata eminim sizi tatmin edecektir. Unutmayın ki beyninizi yönetmek sizin elinizde.

 4) Yağ düşmanı besinler kullanmayı tercih etmelisiniz. Süt ve süt ürünleri, kırmızı üzüm, dut, keten tohumu, lifli gıdalar, yeşil çay ve kırmızı biber. Metabolizmana ne kadar destek verirsen o kadar karşılığını alırsın.

 5) Spor şart. Kilo vermenin en önemli noktası hayatımızdan asla eksik etmememiz gereken bir nokta. Vücut ne kadar dinç olursa kendinizi o kadar mutlu hissedersiniz. İster ev ortamında isterseniz de herhangi bir spor salonunda. Kabul etmelisiniz ki oturduğunuz yerden kilo veremezsiniz. Unutmayın her şeyin başı sağlık. Ne diyoruz elveda yağlar, hoş geldin sağlıklı kaslar.

e-karaman.com

 

Son Güncelleme: 04.01.2017 16:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol