24 Mayıs 2017 Çarşamba 16:02
Kürler Zayıflatmayı Hızlandırır Mı?

Diyet yapan kişilerin çoğu soğuk suyun içinde bekletilmiş maydanoz, salatalık ve limonlu küründen faydalanmışlardır. Kürler ciddi anlamda zayıflamaya yardımcı birer anahtar olmaktadırlar. Yağların en kuvvetli düşmanı insan nefsinden sonra sabah aç karın ile tüketilecek limonlu kürlerdir. B ve D vitaminlerinin zengin mineralleri yağları içtiğiniz dakikadan itibaren yakmaya başlar ve bu siz uyurken de devam eder.

l.En kuvvetli kürler

Zayıflamayı hızlandıran kürlerin başında Limonlu maydanoz kürü gelmektedir. Buz gibi soğuk suya 1 gün önceden katacağınız limon dilimleri ve 10 sap maydanoz ile yağlarınıza veda etmek oldukça kolaydır. Kürlerin en yağ yakan zamanları aç karınla içildiği zamanlardır. Tok karınla bazen istenen etkiyi gösteremeyebilir.

ll. Kürlerin zayıflatma gücü

 Kürler zayıflatmayı hızlandırır mı? Diye düşünen insanlar en az haftada 2 kere limon kürü deneyerek metabolizmanızın ne kadar hızlanacağına tanık olacaksınız. Diyete ek olarak tüketilen bu kürler sadece hızlı bir şekilde zayıflamanın anahtarlarıdır. Zayıflamayı hızlandırmasını istediğiniz kürünüzü her sabah aç karınla içerek tüketebilirsiniz. Bu tür zayıflama konularında uygulanan kürler genellikle en iyi sonuç için aç karınla tüketilir. Bunun yanı sırı gün içinde içtiğiniz suların soğuk olmasını sağlarsanız yağ hücrelerinizin hareketlenmesini hissedeceksin. Fakat tabi ki de hızla kilo vermenin en önemli sırrı dünyaca her ünlünün olduğu gibi kür sırlarıdır.

Anahtar Kelimeler:
ZayıflamaDiyet
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol