Hasan Özen
Hasan Özen
03 Ocak 2019 Perşembe 16:32
UTSO Aralık ayı olağan meclis toplantısı, Vali Funda Kocabıyık'ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Toplantıya Vali Funda Kocabıyık’ın yanı sıra UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kandemir, UTSO Meclis Başkanı İsmail Karaman ve UTSO yönetim kurulu üyeleri ile UTSO meclis üyeleri katıldı. 

Meclis toplantısı, UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kandemir’in açış konuşması ile başladı.  UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kandemir yaptığı konuşmada 2018 yılı ihracat-ithalat rakamları, istihdam bilgileri, 2019 faaliyet planları ve projeler hakkında bilgi verdi.  

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kandemir’in konuşmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Vali Funda Kocabıyık, “İlimizde işsizlik oranı ülke ortalamasının çok çok altında yer almaktadır. Uşak, gelişmiş sanayisi, sahip olduğu organize sanayi bölgeleri ile önemli bir istihdam kaynağıdır. 

Başarıya giden yol, istişare ederek birlikte çalışmaktan geçer. Bu nedenle, her konuda konunun muhatapları ile istişarelerde bulunmaktayız. Kamu kurumları, odalar, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar olarak el birliği ile çalışırsak, her türlü sorunun üstesinden geliriz. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ve üyelerinin bu anlayışla hareket ettiğini, milli meselelerde devletinin ve milletinin yanında olduğunu, sıkıntılı dönemlerde ayakta durmak için fedakârlıkla çalıştığını memnuniyetle görmekteyiz.  Onların bu gayretleri, milli birliğimizi pekiştirmekle birlikte, ülkemizin kalkınmasına da önemli katkılar sağlamaktadır. Bu nedenle kendilerine özellikle teşekkür ediyorum.” dedi.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol