Hasan Özen
Hasan Özen
03 Ocak 2019 Perşembe 16:26
Vali Funda Kocabıyık'ın Yeni Yıl Mesajı

Her yeni yıl, umutların yeşerdiği, iyimserliğin hâkim olduğu ve daha iyi hayat koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortam oluştururken, yeni başlangıçları da beraberinde getirmektedir.
Yeni yılda ülkemizin her alanda ileri gitmesi, refah ve huzur ortamının devam etmesi en büyük temennimizdir. Uşak Valiliği olarak 2019 yılı için ilimiz adına koyduğumuz hedefleri gerçekleştirebilmenin, vatandaşlarımıza daha fazla sosyal ve ekonomik imkânlar sunabilmenin gayreti içerisinde olacak; Uşak’ımızın gelişimine hız kazandırma noktasında da azim ve kararlılığımızı sürdüreceğiz.

Elbette zaman içerisinde güzel şeyler yaşandığı gibi üzücü hadiseler de meydana gelebilmektedir. Şükürler olsun ki aziz milletimiz tarih boyunca birçok örnekte olduğu gibi bugün de feraseti ve dirayeti ile her türlü zorluğun üstesinden gelerek dimdik ayakta durmaktadır. Ülkesine ve devletine canı pahasına sahip çıkan milletimize, daha güçlü ve daha müreffeh bir Türkiye bırakmak en büyük sorumluluğumuzdur. Bu sorumluluk anlayışıyla, tam bir devlet-millet dayanışması içerisinde karşımıza çıkabilecek sorunları ortadan kaldırmak; ülkemizi daha üst seviyelere çıkarmak için gece-gündüz çalışmayı devam ettireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2019 yılının terör, savaş ve gözyaşından uzak; barışın, huzurun, toplumsal birlik ve beraberlik ruhunun egemen olduğu sağlıklı, güzel bir yıl olmasını diliyorum.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol