10 Aralık 2016 Cumartesi 14:51
2017 teog konuları, teog kazanımları 8.sınıf

Her eğitim dönemi başlangıcında 8.sınıf öğrencilerinde TEOG heyecanı yavaştan başlar. Çünkü kasımda teog sınavı vardır. Teog konuları hemen araştırılır ve ders programı dahilinde konular işlenmeye başlanır. 2017 teog konuları yayınlandı.

Teog Konuları Burada

Milli Eğitim Bakanlığı MEB, teog konularını Talim ve Terbiye Kurulu sitesinden dönem başında açıklar. Ve eğitimciler konulara erişerek planlarını hazırlar. 2016 2017 teog konuları yayınlandı. 1.teog sınavı yapıldı. Şimdi sıra 2.teog sınavında. 2.teog sınavı nisan ayında yapılacak. Öğrenciler teog konuları ile nisan ayındaki sınava hazırlanacaklar ve sınavlar bitmiş olacak. Teog yıl boyunca devam eden bir süreç. Veliler ve öğrenciler yıl boyunca teog heyecanını yaşıyorlar. Çünkü lise yerleştirmeleri teog puanları ile yapılıyor.

Teog konuları yayınlandıktan sonra bir bir eğitim sitelerinde yer alıyor. eokul-teog.com sitesi konuları ve teog kazanımlarını düzenli olarak takipçilerine duyuruyor. Teog kazanımları bu eğitim sitesinde mevcut. Öğrenciler diledikleri zaman konu ve kazanımlara ulaşabiliyorlar.

Teog konu ve kazanımları 8.sınıf öğrencileri için önemli. Çünkü teog sınavında yöneltilen 120 soru bu kazanımlardan çıkıyor. Öğrenciler ve veliler e okul vbs sistemi üzerinden yıl boyunca teog işlemlerini kolaylıkla yapabiliyorlar. Teog yurt genelinde kolaylıkla yapılıyor.

Teog sınavı ülkemizde her eğitim döneminde iki kere yapılmakta. Sınav sonrası öğrenciler heyecanla teog sonuçlarını bekliyorlar. Çünkü sonuçlar yeni bir lisenin kapılarını aralıyor. Teog konularına dönem başından itibaren dikkatli bir şekilde hazırlanmak gerekiyor. Öğrenciler devamsızlık yapmadan okula devam eder ve konuları kaçırmadan sınava girerlerse başarılı olacaklardır.

2016 2017 teog kazanımları ve konuları eğitim sitelerinde mevcut. Öğrenciler ayrıca çıkmış teog soruları ile de sınava kolaylıkla hazırlaabiliyorlar.

Son Güncelleme: 10.12.2016 14:51
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol