18 Ağustos 2016 Perşembe 12:24
Çocuklara Alınabilecek Karne Hediyeleri Nelerdir?

Öncelikle çocuklarımızı aldığı belgelerle sınayıp onlara belgenin değeri kadar hediye almamalıyız. Ders notları yüzünden onu cezalandırmamalı hediyeden mahrum etmemeliyiz. Her insan pohpohlanmak ister özellikle çocuklar...

Çocuğunuza aldığınız hediye onu mutlu etmeli. Kimi çocuğu manevi değer kimisini maddi değer mutlu eder, çocuğunuzu en iyi tanıyan siz olduğunuz için buna siz karar verin. Âmâ bir yaz tatili, lunaparka gitmek, ona istediği giysi, oyuncak, oyun vb. şeyleri almak onu daha mutlu edebilir. Aslında onu en çok mutlu edecek şey en son zamanlarda dilinden düşmeyen sürekli olarak istediği şeydir. Sizde uygun görürseniz bunu yapabilirsiniz.

 Çocuklar Ne İster?

Her çocuk kendi isteğinin olmasını ister. Kendisi giyinmek, kendisi gezmek, kendisi karar vermek ister. Çocuklar kendi istekleri oldukça kendilerini daha mutlu hissederler. Onun karne sevincini beraber yaşamak istiyorsanız ona istediği şeyleri alın ve ya sunun.

 Çocuklara Alınabilecek Karne Hediyeleri Nelerdir?

 Bu aslında yaş ve cinsiyetine göre değişir. 5-9 yaş aralarında ki bir kız çocuğu Barbie bebek, oyuncakdan ev, pofuduk oyuncaklar ister. 9-15 yaş arasında ki kız çocukları artık özgür olmak ister ergenliğe giriş dönemi olduğu için bazılarına hediyeler tiksinç gelebilir, bazıları ise çok sevebilir, ama özellikle bu yaş arasındaki kız çocukları makyaj mağzemesi, saç düzleştirici, maşa vb. şeyler isterler. 15-18 yaşındaki kız çocukları artık liseli oldukları için kendilerini daha büyük görerek sizden araba, ev, arkadaşlarıyla tatile gitmek ister, hatta bu arkadaşlarıyla ayrı eve çıkmak istemeye kadar gidebilir.

5-9 yaş arasındaki erkek çocukları evde akşama kadar çizgi film izlemek, arabalarıyla ve silahlarıyla oynamak ister. Oyuncaklara doyamadıkları için sizden sürekli yeni oyuncaklar isterler. 9-15 yaş arasındaki erkek çocukları bilgisayar oyunları ve birazda özgür kalmak ister.15-18 yaş arasındaki erkek çocuklarında tıpkı kız çocuklarıyla aynı isteklerde bulunabilirler. Araba, ev, arkadaşlarıyla tatile gitmek, hatta onlarla aynı eve çıkmak gibi.

 

 

e-karaman.com

Son Güncelleme: 18.08.2016 12:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol