31 Mayıs 2017 Çarşamba 21:05
E okul ile karne notları öğrenme ekranı 2017

( e karaman )   - Artık notları internetten öğrenebiliyoruz. E okul sistemini hızla güncelleniyor. Notlar giriliyor. Okul personeli sistemi yılsonuna hazırlıyor. Haliyle çok fala bir yoğunluk var. Veliler ve öğrenciler ile karne notlarını merak ediyorlar. Sistem üzerinden karne notlarını görmek mümkün.

9 haziran Cuma günü Türkiye de öğrenciler yaz tatiline giriyorlar. Uzun bir eğitim yılından sonra merhaba tatil. Öğrenciler bir yandan tatile hazırlanırken bir yandan da karne notlarını merak ediyorlar.  E okul karne notları öğrenme ekranı 2017 ile nerede olursanız olun sisteme erişebiliyor ve sonuç itibari ile karne bilgilerinizi görebiliyorsunuz.

E OKUL KARNE NOT EKRANI

Sistem gelişen süreçte Türkiye’nin en çok kullandığı yazılımlardan birisi haline geldi. Neredeyse yılın her günü e okul sistemi ile haşır neşir olduk. Karne notları öğrenildikten sonra da teog işlemleri başlıyor. Yazın teog yerleştirmeleri olacak. Ve öğrenciler diledikleri bir liseye yerleşmeye çalışacaklar.

Notlar bir sonraki eğitim yılı için önem arz ediyor. Öğrenci birde son sınıfsa daha da merak ediyor. Çünkü mesela lise yerleştirmelerinde öğrenciler puanlara göre okula kayıt ediliyor. Teog sonuçları güzelse iyi bir okula gitme şansı oluyor. Teog sonuçlarıda e okul sisteminde.

e okul karne notları öğrenme ekranı 2017 ile her zaman sisteme uğrayabilir ve bilgi alabilirsiniz. Bu aralar kesintiler olsa da sisteme çok güçlü olduğundan kısa sürede erişime açılacaktır. Daha önceki yıllarda sisteme açılmıyor ve sürekli kesintiler oluyordu. Ama MEB zaman içerisinde sıkıntıları giderdi. Ve çok güçlü bir eğitim yönetim sistemi ortaya çıktı.

Karneler hazır. Ve bu hafta içerisinde çıktılar alınmaya başlanacak. Haliyle bu hafta not merak günü. Öğrenciler ve veliler haberlerde notları nasıl öğreneceklerine dair sürekli bilgi alıyorlar.

Son Güncelleme: 05.06.2017 03:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol