08 Aralık 2016 Perşembe 13:43
E okul VBS Giriş eğitim her yerde

Türkiye’de e okul  sistemi eğitim yönetiminde etkin olarak kullanılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı MEB, in 10 sene önce etkin olarak devreye soktuğu e okul ile veri yönetimi kolaylaştı. Ayrıca öğrenciler ve velilerde e okul veli bilgilendirme VBS ile sistemden istifade ediyorlar.

E okul VBS Giriş

E okul veli bilgilendirme sistemi VBS, gün geçtikçe daha çok kullanılıyor. Çünkü internet kullanımı ülkemizde çok yaygınlaştı. Artık Türkiye’nin her bölgesinde kolaylıkla internet bağlantısı edinmek mümkün. Akıllı telefonlarında aktif olarak kullanılması e okul sistemine daha kolay eriş sağladı.

Öğrenciler ve veliler meb personelinin güncel tuttuğu e okul veli bilgilendirme VBS sistemini günün her hangi bir saatinden anında kullanabiliyorlar. Çünkü artık daha önceleri gerçekleşen kesintiler şimdi yanmıyor. Öğrenciler ve veliler okula dair karne notlarını, devamsızlıkları, teog sonuçları, yazılı tarihleri gibi okul verilerini anında bulabiliyorlar. E okul veli bilgilendirme VBS sistemi dünyanın ilgiyle takip ettiği bir sistem haline gelmiş durumda.

E okul giriş ile okulu evinize getirebilirsiniz. Sisteme giriş yaparak güncel okul verilerine ulaşmak an meselesi.

Teknolojinin eğitimden kullanılması güzel. Birbirini destekleyen adımlar ile teknolojiyi ve eğitim sistemindeki başarıyı bir adım öteye taşımak mümkün.

Son Güncelleme: 08.12.2016 13:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol