04 Haziran 2017 Pazar 02:42
E okul VBS ile karne notları internette

E okul VBS ülke olarak çok sevdiğimiz ve internette giriş yapmak için çok aradığımız bir sistem. Nerede olursak olalım internet bağlantısı olduğu taktirde hızlıca sistemden bilgi alabiliyoruz. MEB zaman içerisinde sistemin alt yapısını güçlendirerek güzel bir alt yapı oluşturdu. Artık e okul VBS girişi yaparken kesintiler yaşanmıyor. Öğrenciler ve veliler sisteme e-okul.meb.gov.tr adresi üzerinden ulaşabiliyorlar.

Teknoloji ilerledikçe hayatımızda bazı şeyler daha kolay hale geliyor. Eğitim sistemi de buna dahil. Türkiye’de artık veliler okula gitmeden öğrencinin durumu hakkında bilgi alabiliyorlar. Karne notları günü gelmeden sistem üzerinden öğreniliyor. E okul VBS ile karne notları internette.

Günü ve saati gelmeden  notları öğrenebiliyoruz artık. Ülkemizde Cuma günü okullar tatiller oluyor. 9 haziranda okullar tatile girecek. Uzun bir tatil öğrencileri bekliyor. Başarılı öğrencileri güzel karne hediyeleri bekliyor olacak. Her veli çalışkan çocuğunu ödüllendirmek ister elbet.

E okul VBS  ile okula gitmeden eğitim sürecini kolaylıkla takip edebiliyorsunuz. Mobil kullanım ile internet kullanımı çok yaygınlaşmış durumda.

Anahtar Kelimeler:
E Okul VbsKarne Notları
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol