02 Haziran 2017 Cuma 16:41
E okul veli bilgilendirme karne notu bilgileri 2017

Ülkemizde 2016 2017 eğitim öğretim yılı tamamlanmak üzere. Eğitim dünyası dinlenme sürecine girecek. 9 haziran da okullar tatil olacak. Milyonlarca öğrenci heyecanla karne almayı bekliyor. Başarılı karneler elbet ailelerinde hediyelerini alacaklar. Öğretmenler karneleri hazır etti. Okul personeli gece gündüz demeden son hazırlıkları yaptı.

E OKUL KARNE SOGULAMA

MEB yaz tatilinin 9 haziran da olacağını duyurduğundan beri heyecanla son gün bekleniyor. E okul veli bilgilendirme sistemi her zaman olduğu gibi karne notlarını daha önceden öğrenme fırsatı veriyor. Ülke olarak yaz tatiline hazırız. Tatil hazırlıkları çoktan başlamış durumda. Her sene olduğu gibi bu sene de teog yerleştirmeleri olacak. 8.sınıf öğrenciler yaz tatilinde liselere yerleşecekler.

E okul veli bilgilendirme karne notu bilgileri 2017. Teog sınavları sona erdi. Sonuçlar açıklandı. öğrenciler sonuçları e okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden hızlıca alabiliyor. Karne notları günü gelmeden anında sistem üzerinden öğreniliyor. Eğitimde güzel şeyler oluyor. Daha önceki yıllarda kesintiler olmasına rağmen artık e okul kesintilerini görmüyoruz. MEB sistemi alt yapısı tamamen güçlendirmiş durumda.

E okul hayatımızı kolaylaştırdı. Çünkü okul artık evimize taşındı. Yazılım sayesinde tüm okul bilgileri mobil telefonlar ve pc sayesinde anında elimizin altında. Ülke olarak e okul veli bilgilendirme sistemini sevdiğimiz gibi diğer ülkelerde sistemi ilgiyle izliyor. E okul da bir çok bilgi mevcut. Okul personeli sistemi her an güncel tutuyor.

Son Güncelleme: 04.06.2017 02:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol