07 Şubat 2017 Salı 21:59
Eba giriş ile eğitime dair dökümanlara anında ulaşın

Eba giriş ile eğitim dökümanlarına hızlıca ulaşmak ve istifade etmek mümkün. Artık her okulumuzda internet mevcut. Gelişen teknoloji hayatımızı kuşatmış durumda. Eğitimde teknolojiyi kullanmak güzel. Eba gibi sistemler hızlıca çoğalıyor.

Eba artık çok kullanılan bir sistem. Türkiye'de öğrenciler eba sistemi ile diledikleri zaman bilgi öğreniyorlar. Online olarak sisteme giriş yapan öğrenciler müfredat ile ilgili konularda bilgi ediniyorlar.

2016 2017 eğitim yılı Eba giriş  ,  Türkiye’de eğitim sisteminin vazgeçilmez bir parçası oldu. Eğitim Bilişim Ağı, kısaca EBA olarak adlandırdığımız sistem okullar için eğitim içeriği sunuyor. Eba girişi yaparak bu içeriklere ücretsiz ulaşmanız mümkün.


Eğitim ile teknoloji çok barışık. Türkiye'de öğrenciler eba sistemi ile diledikleri zaman bilgi öğreniyorlar. Online olarak sisteme giriş yapan öğrenciler müfredat ile ilgili konularda bilgi ediniyorlar.

2017 yılına az kaldı. Eba kullanımı gün geçtikçe artıyor. Eba yaygın olarak kullanılan bir sisten oldu.Meb personeli nin okullarda rahatlıkla kullanabileceği eğitim dokümanları sisteme ekleniyor ve kullanıma açılıyor. Eğitimciler, öğrenciler sistem girişi yaparak bu materyallere kolaylıkla ulaşıyor.
 

e kurs EBA 2017,  Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çevrimiçi bir sosyal eğitim platformudur. Sistem sayesinde online olan herkes  eğitim içeriklerine ulaşmaktadır. Günümüzde eğitim dosyaları paylaşan bir çok site mevcut. Üstelik bu siteler  binlerce dosya barındırarak eğitimcilerin kullanımına sunuyorlar. İçerik üreten öğretmen dosyayı siteye yüklüyor. Ve bir anda yüzlerce kişiye ulaşıyor.

EBA Öğrenci girişi  2017 veya Eba Öğretmen girişi ile sistem erişmek mümkün. Dosyayı indiren kendi şartlarına göre uyarlayıp kullanıma sunuyor. EBA son yıllarda bu görevi üstlenmeye başladı. Aynı şekilde eğitimciler içeriklerini sisteme yüklüyorlar. Eğitimciler ve öğrenciler EBA’ ya giriş yaparak bilgileri dersleri için kullanıyorlar. Güzel ve başarılı bir uygulama. Bir birini tanımayan binlerce insanı aynı amaç doğrultusunda bir araya getiren süper bir sistem. E-okul sisteminin başarılı bir şekilde günümüze ulaşması bir çok sistem için örnek olacak gibi. EBA farklı etkinliklerle gelişerek yoluna devam edecek.

2016 2017 e kurs eba – Yakında okullarda kodlama dersleri başlayacak. EBA dan videoları izleyen öğrenciler yazılım üretebilecekler. Yalızım yarışmaları gibi farklı etkinliklerde düzenlenebilir sistem üzerinden.

Öğretmen ve öğrenciler başta olmak üzere eğitimin tüm paydaşları için tasarlanan EBA;

·         Farklı, zengin ve eğitici içerikler sunmak,

·         Bilişim kültürünü yaygınlaştırarak eğitimde kullanılmasını sağlamak,

·         İçerikle ilgili ihtiyaçlarınıza cevap vermek,

·         Sosyal ağ yapısıyla bilgi alışverişinde bulunmak,

·         Zengin ve gittikçe büyüyen arşiviyle derslere katkı sağlamak,

·         Bilgiyi öğrenirken aynı zamanda yeniden yapılandırabilmek ve bilgiden bilgi üretmek,

·         Farklı öğrenme stillerine (sözel, görsel, sayısal, sosyal, bireysel, işitsel öğrenme) sahip öğrencileri de kapsamak,

·         Bütün öğretmenleri ortak bir paydada buluşturarak eğitime el birliğiyle yön vermelerini sağlamak,

·         Teknolojiyi bir amaç olarak değil bir araç olarak kullanmak amacıyla tasarlanan sosyal bir eğitim platformudur.

e-karaman.com

Son Güncelleme: 07.02.2017 22:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
bosver 2017-02-13 19:03:12

nasıl yapılır

Avatar
eba kurs 2017-02-13 19:13:09

eba e kurs kayıtları nasıl oluyor