20 Kasım 2016 Pazar 17:30
KPSS sonuçları Ortaöğretim ne zaman açıklanacak?

Türkiye tarihi Kamu Personeli Seçme Sınavını KPSS yaptı. Rekor katılımlı sınav haber sitelerinde geniş yer aldı. 3 milyon 500 bin kişinin katıldığı sınav yurt genelinde tamamlandı. Peki KPSS sonuçları ( ortaöğretim – lise ) ne zaman açıklanacak.

ÖSYM sınav soru ve cevaplarını açıkladı. Yüzbinler soruları özden geçirerek kendilerini şöyle bir yoklama fırsatı buldalar. Ancak artık herkesin merak ettiği KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM henüz bu konuda bir açıklama yapmış değil. Ancak gelişen teknolojik imkanlar ile sonuçların açıklanmasının çok sürmeyeceği aşikar.

KPSS ye rekor sayıda katılım oldu. Binlerce kişi kamuda görev yapma umuduyla sınava hazırlandılar ve girdiler. Adaylara 120 soru soruldu.

Sınav saat 10 da başladı. Bu gün tüm kurumlar gerekli tedbirleri aldı. Sınava katılamayanlar, heyecanına yenik düşenler, sınav saatini kaçıranlar olsa da nüfusun önemli bir kısmı sınavdaydı bu gün. Artık yapılacak olan KPSS ortaöğretim/lise sonuçlarını beklemek. Sonuçlar açıklandıktan sonra memur alımları için başvurular başlayacak. Gelişmeleri haber sitemizden sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz.

Son Güncelleme: 20.11.2016 17:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
kpss sonuç 2016-11-27 13:34:46

Kpss ortaöğretim sonuçlarını merakla bekliyorum