08 Şubat 2017 Çarşamba 17:02
Morpa kampüs gibi güzel sistemleri hızla benimsedik

Türkiye olarak teknolojiyi yakından takip eden ve gelişmeleri hızlıca kabullenen bir ülkeyiz. Teknolojideki gelişmeler hemen eğitim sisteminde aktarılıyor. Morpa kampüs gibi eğitime faydalı yazılımlar hızla çoğalıyor. Eğitim dünyası morpa kampüs gibi sistemleri çok sevdi. Eğitim sisteminde  güzel gelişmeler var.

Teknoloji artık hayatın her alanında kullanılıyor. Eğitim sistemi de teknolojinin nimetlerinden en güzel şekilde istifade ediyor. Morpa kampüs gibi yazılım harikası sistemler eğitim dünyasını bir araya getiriyor. Etitim teknoloji ile bütünleşiyor.

2017 yılında Eğitimi teknoloji ile bütünleştirmek güzel. Bireylerin bir araya gelerek oluşturduğu sinerji morpa kampüste hissediliyor. Öğretmeninden öğrencisine herkes bu sistemi kullanarak bilgiyi en güzel şekilde hayatına yansıtmaya çalışıyor. Bundan on sene kadar önce bu yazılımlar bu dereceye geleceği pek tahmin edilemiyordu. Belki bundan on sene sonra çok farklı eğitim yazılımları ile karşılaşacağız. Morpa kampüs gibi eğitim portalları hızla çoğalacak ve insanlığın hizmetine sunulacak.

2017 yılında da eğitimde bu güzel sistemleri kullanmaya devam edeceğiz. Ülkemizde son yıllarda eğitim ile teknolojinin bütünleştiğini görmekteyiz. Milli Eğitim Bakanlığı ( MEB) her türlü desteği verdiği gibi firmalarda eğitimi teknoloje uyarlama gayreti içindedir. Morpa Kampüs bu alanda hizmet veren sitelerden bir tanesi.

Morpa kampüse hızlıca giriş yaparak tüm eğitim dosyalarına ulaşmanız mümkün hale gelmiş durumda.

Yılların emeği ve birikimini teknoloji ile birleştiren firma devasa bir yapı ortaya çıkarmış durumda. Öğretmenler ve öğrenciler Morpa Kampüs sitesine giriş yaparak eğitime dair içeriklerden anında istifade edebiliyorlar. Morpa Kampüs aynı zamanda  Fatih Projesi için içerik üretiyor.

Morpa Kampüse giriş yaparak eğitim videolarından ve sınıf sınıf tüm eğitim dosyalarında faydalanmanız mümkün.

e-karaman.com

Son Güncelleme: 08.02.2017 17:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol