19 Eylül 2016 Pazartesi 21:13
Teog konuları,  kazanımları 2017 ve önemi

Okullar açıldı ve teog sınavına günler kaldı. Bu gün itibari ile sınava hazırlanmak önemli. Teog konuları açıklandı ve yıl boyu devam edecek olan 2016 2017  eğitim süreci başladı.

Teog sınavı Türkiye’de her sene 8.sınıflar için yapılan bir sınav. Eğitim yılı başında sınav konuları açıklanıyor ve öğrenciler sınava hazırlanamaya başlıyor. Meb personeli sınav yönünden çok tecrübeli. Çünkü her sene düzenli olarak yapılıyor. Ama 8.sınıfa yeni gçen öğrenciler için durum biraz farklı. Belki teog sınanın önemini tam anlamamış olabilirler. Onun için okulun ilk günlerinde teog sınavının önemi ve ne olduğu öğrencilere iyi anlatılmalı. Çünkü teog sınavının önemini 2. Dönem anlayan bir öğrenci geç kalmış olabilir.

1.teog sınavı kasım ayında yaılacak. Teog’da konu kazanımlarından soru çıkıyor. 2017 teog konuları yayılandı ve kazanımlar öğrencilere verilmeye başlandı. Kazanımları iyi kavrayan öğenciler bu sınavda güzel bir puan ortalaması alacaklar. Teog puan hesaplama siteleri üzerinden zaman zaman kendinizi kontrol edebilir alacağınız puanı gözetebilirsiniz.

Teog konuları 2017, Talim ve Terbiye kurulu sitesinden acıkandı. Ayrıca geçmiş yıllardaki çıkmış teog soruları bol bol çözülmeli. Birkaç önemli nokta ile bu sınav süreci başarılı bir şekilde atlatılabilir.

e-karaman.com

Son Güncelleme: 19.09.2016 21:13
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
aliye timur boga 2016-10-05 21:22:05

Teog magduruyum korkuyorum sinavdan yardimci olun lutfen