03 Eylül 2016 Cumartesi 13:04
Teog Puan Hesaplama ve 2017 teog konuları

Sınav sonrası alınan puanlar tercihlerimizde etkilidir. Teog puan hesaplama ile sınav öncesi veya sonrası kendinizi test edebilir bir fikir edinebilirsiniz.

Teog puan hesaplama

Teog 2016 2017 süreci başladı. Okullar açıldı mı öğrenciler sıralarında olacaklar konu ve kazanımlar verilmeye başlanacak. Ancak bu süreçte eğitim öğretim yılının başından itibaren dikkatli olmakta fayda var. Çünkü eğer dönem ortasında çalışmaya başlarsanız teog puan hesaplamasında yetersiz kalacaksınız demektir. Bu da bir liseye yerleşirke hayallerinizden uzaklaşmanız anlamına gelir.

Sınavlara yüksek puan almak ve etkin tercih yapmak için girilir. Öğrenciler teog sınavına hazırlanırken bunun farkında olmalı ve okula derslere düzenli olarak devam etmeli. Veliler bu süreçte çocuklarına moral vererek destek olmalı. Yüksek moral başarıyı arttıracaktır. Veliler e okul vbs ile zaten sistemin bir parçası haline gelmiş durumda. Diledikleri zaman sisteme giriş yaparak notları, puanları takip etme fırsatı buluyorlar.

Teog puan hesaplama her eğitim yılı başladıktan sonra özellikle 8.sınıflar için önem kazanıyor. Puanlama yapan bir çok eğitim sitesi mevcut. Ayrıca Ölçme Değerlendirme Ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün sitesinde teog puanı hesaplama bölümü var. Buradan zaman zaman kendinizi test etmeniz mümkün.

2017 teog konuları açıklanmak üzere. 1.teog sınavı kasım ayının son haflarında yapılacak. Yani şura okul açıldıktan hemen bir iki ay sonra öğrenciler sınava girecekler. Haliyle öğrenciler ilk günden itibaren bu işin ciddiyetini kavramış olması gerekir.

e-karaman.com

Son Güncelleme: 03.09.2016 13:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
teog hesaplama 2016-09-05 08:27:39

Teog puan hesaplama ile gelecekteki alacağınız puanları kestirmek mümkün. Teog hesaplama ile hesaplayın ve bol bol sorusu çözün.

Avatar
ece naz 2016-09-06 20:05:11

İyi iyi