21 Aralık 2016 Çarşamba 16:57
Vali Süleyman Tapsız, kütüphanede öğrencilerle sohbet etti
Karaman Valisi Kütüphaneyi ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Vali Tapsız, İlimiz İsmet Paşa Caddesinde hizmet veren Kayserilioğlu Halk Kütüphanesini ziyaret etti.
 
e-karaman'ın edindiği bilgiye göre, Kütüphanede incelemelerde bulunan Vali Tapsız, kitap okuyan, konu ve bilgi araştırması yapan öğrenci ve vatandaşlarla bir süre sohbet ederek; kütüphanenin hayatlarındaki yeri, ihtiyaç duydukları anda ve öğrenmek istedikleri bilgilere ulaşıp ulaşamadıklarıyla ilgili sorular yöneltti.
 
Vali Tapsız, öğrencilere doğru bilgiye ulaşmada araştıran ve sorgulan bireyler olmalarını tavsiye ederken, tarih boyunca insanların doğru bilgiye ulaşacakları yerlerin ve boş zamanların değerlendirilmesi açısından öncelikli mekânlardan birinin kütüphaneler olduğunu belirtti.
 
Kütüphane hakkında bilgi alan Vali Tapsız, kütüphanelerimizin belirlenen saatler aralığında, vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin boş zamanlarının olabileceği öğle arasında hizmete açık tutularak, bu zaman zarfında bir kişinin görevlendirilmesi talimatını verdi.   
Son Güncelleme: 21.12.2016 16:57
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol