06 Mart 2017 Pazartesi 15:17
YGS'ye Girecek Öğrenciler Dikkat ! Son prova !

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile 7 Aralık Üniversitesi tarafından yapılan iş birliği ile YGS öncesi 12. Sınıf öğrencilerine değerlendirme sınavı ile prova yaptırıldı. 57 derslikte 671 öğrenci sınava katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, "Lise yöneticilerimizin de özverisi ile büyük bir organizasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. İnşallah bundan sonra da üniversitemiz ile beraber öğrencilerimize yönelik daha güzel organizasyonlara imza atacağız. Bu güzel organizasyonda bizlere destek veren ve üniversitenin kapılarını açan başta 7 Aralık Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’a, Genel Sekreterine, Fakülte sekreterlerine, sınavda görev alan öğretmenlerimize, personellerimize, okul yöneticilerimize ayrıca gerçek sınav öncesi iyi bir prova yapma şansı yakalamak için sınava katılan öğrencilerimize ve onların ailelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye ifade etti.

Alagöz, "Kilis'in eğitim başarının artması için gereken bütün tedbirleri alıyoruz, çocuklarımızı bu yönde eğitiyoruz. Biz insanı iyi yetiştirirsek inanıyorum ki iyi üniversiteleri de bizim çocuklarımız kazanacaktır. Çünkü başarı insan olmakla eşdeğerdir. Bu anlamda da çocuklarımızın milli, manevi ve ahlaki değerlerle donanmış, bilgileriyle güçlenmiş insanlar olarak topluma karışmalarını istiyoruz." Şeklinde konuştu.

Öğrencilerin sınav kaygısını yenmek için yapılan bu organizasyon sınava hazırlanan öğrenciler için faydalı olduğu gözlenmiştir. YGS’den önce o sıralara oturarak gerçek sınavdaymış gibi prova yapmaları heyecanlarını atmalarına imkan sağlamıştır.

Son Güncelleme: 06.03.2017 18:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol