11 Mart 2017 Cumartesi 14:54
Cem Yılmaz'ın Yapımcılığını Üstlendiği Deli Aşk Vizyonda!

Cem Yılmaz’ın yapımcılığını üstlendiği Deli Aşk filminin galası önceki akşam yapıldı. Komedi filmi olarak vizyona giren Deli Aşk filminin senaryosunu Murat Kaman ve Emrah kaman kardeşler üstlendi. Filmin yönetmenliğini ise Murat Kaman ve Murat Dündar yaptı. Filmin galasına pek çok ünlü isim katıldı.

Deli Aşk filminin konuk oyuncusu Cem Yılmaz da galaya katılan oyuncular arasında yer aldı. Cem Yılmaz, Zafer Algöz ve Hakan Altun başta olmak üzere geceye pek çok  ünlü isim katıldı. Geceye katılan ünlü isimlerden bazıları ise şunlardı: Murat Cemcir, Ahmet Kural, Ahu Yağtu, Tuncay Şanlı, Mehmet Erdem, Sadi Celil Cengiz, Burcu Kara.  Filmin konusu ise oldukça başarılı bir şekilde sinemaya aktarıldı. Filmde Maraş dondurmacısı Ekrem’in sevdiği kız Neşe’nin kalbini kazanmak için yaptıkları anlatılıyor. Ekrem’in sevdiği kız için yaptıkları komik bir dille anlatıldığı için film pek çok kişiyi güldürmekte başarılı olacağa benziyor. Ayrıca filmde aşk konusu ilgi çekici bir şekilde ele alınıyor.

Filmin oyuncu kadrosu ise oldukça geniş, Deli Aşk filminde Emrah Kaman, Pelin Akil, Şafak Pekdemir, Cem Yılmaz, Zafer Algöz gibi isimler yer alıyor.  Galası ile oldukça ses getiren filmi kaç kişinin izleyeceği ise merak konusu. Ülkemizde komedi filmlerinin başarısı göz önünde bulundurulduğunda Deli Aşk filminin de gişede oldukça başarılı olması bekleniyor.

Son Güncelleme: 13.03.2017 16:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol