Hasan Özen
Hasan Özen
06 Ağustos 2019 Salı 02:21
KARAMAN İÇİN ORTAK AKIL ÇAĞRISI

Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni kapsamındaki açılış günü etkinliklerinde şenlik yürüyüşü ve çelen sunumu programlarına katılan CHP Karaman Milletvekili Ünver, şenliklerin kapanış gününde de Türk Dünyası Kültür Parkı'nda düzenlenen Göksel konserini ailesiyle birlikte izledi.

Karaman Belediyesi’nin birincisini düzenlemiş olduğu Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni’nin son günü etkinliklerine katılarak, pop müzik sanatçısı Göksel'e çiçek veren ve demir dövme ritüeli sonrası hemşehrilerini selamlayan CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, yaptığı konuşmada Karaman için birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni’nde yaptığı konuşmasına, “Atamızın hemşehrileri, Karamanoğlu Mehmet Bey’in torunları, Karamanoğulları’nın ve Türklüğün ebedi mirasçıları, Türk dilinin başkentinin güzel insanları, sevgili hemşehrilerim; hepinizi sevgiyle, saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum” sözleriyle başlayan CHP Milletvekili Ünver; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ata yurdu, Karamanoğlu Mehmet Bey’in memleketi, Mevlana’nın ana ocağı, Yunus Emre’nin diyarı, Türk Dilinin Başkenti Karamanlı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Zannederim hepimiz bu duyguyu paylaşıyoruz.” dedi.

Konuşmasının devamında; “Siyaset bizlerin mesleği değil, sizlere hizmet için bir araç.” diyen Ünver hemşehrilerine seslenişini şu şekilde sürdürdü: “24 Haziran seçimlerinden sonra 31 Mart seçimlerini de yaptık. Artık Karaman’da tek bir partinin siyasi hakimiyeti yok. Karaman’a hizmet için hepimiz bir araya gelip Karaman’a ne yapabiliriz diye oturup konuşmamız ve bu noktada hep beraber çalışmamız gerekir. Ben Karaman Milletvekili olarak seçildiğim günden bu yana elimden geleni yaptım, yapmaya çalışıyorum, yapmaya da devam edeceğim. Hiç şüpheniz olmasın. Geçtiğimiz günlerde Sarıveliler’de ‘Karacaoğlan, Kiraz ve Yayla Şenlikleri’nde, sonra Kazımkarabekir'de ‘Kazımkarabekir Paşa'nın 137. Doğum Yıldönümü ve Sıla Şenlikleri’nde hemşehrilerimizle birlikte olduk. Bugün de Karaman Belediyesi'nin düzenlediği bu güzel etkinlikte bir aradayız. Bu tür etkinlikler siyasete alet edilmediği, herkese ve her kesime hitap ettiği müddetçe, birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize hizmet edecektir."

CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, bu gibi etkinliklerin birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekişmesinde fayda sağlayacağını ifade ettikten sonra 31 Mart seçimlerinde göreve gelen Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve Belediye Meclis Üyeleri’ni de tebrik ederek başarılar diledi ve Ünver konuşmasını şu şekilde sonlandırdı: “Ben, Karaman’ın Milletvekili olarak ihtiyaç duyulan her yerde yanlarında olacağıma da söz veriyorum. İnşallah Karaman’a güzel hizmetler yaparlar ve sizlere, hemşehrilerimize layık olmayı hep beraber becerebiliriz. Ne demişti Ulu Önderimiz, hemşehrimiz Mustafa Kemal Atatürk: ‘Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.’ Allah'ım hepimizi görevini en iyi yapanlardan eylesin.”

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol