Hasan Özen
Hasan Özen
02 Haziran 2019 Pazar 17:36
KİTAP FUARINDA KARAMANLI YAZARLARA PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Karamanda ilk kez düzenlenen ve vatandaşlar tarafından büyük beğeni toplayan Kitap Fuarı bugün (2 Haziran Pazar) itibariyle sona erdi. On binlerce vatandaşın ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Kitap Fuarının en gözde stantlarından olan “Karamanlı Yazarlar ve Şairler” standı, Karamanlı Yazar ve Şairlerin tanıtılması konusunda büyük katkı sağladı. 

        Bugün gerçekleşen İnci Aral Söyleşisinin ardından tek tek sahneye çağrılan Karamanlı Yazar ve Şairler Hikmet Elitaş, Ulvi Emre, Hasan Özünal, Osman Nuri Kocak, Mestan Karabacak, İbrahim Üçbaş, İbrahim Şaşma, Ahmet Tekin, Yusuf Yıldırım, Yasin Deniz, Ahmet Mısırlıoğlu ve Mustafa İlhan’a Kitap Fuarına göstermiş oldukları büyük katkılardan dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Aslan tarafından plaketleri takdim edildi. 

        Eyüp Hüsamettin Aslan konuşmasında, Karaman Belediye Başkanımız Sayın Savaş Kalaycı’nın talimatlarıyla, bu yıl ilk kez gerçekleştirdiğimiz ve bundan sonra da geleneksel hale getireceğimiz Kitap Fuarı bugün sonlanmış oldu. 10 gün boyunca 50’den fazla yayın evinin kitaplarını ve birbirinden ünlü değerli yazar ve şairleri Karamanlı hemşehrilerimizle buluşturduk. Karaman halkı ve öğrencilerimiz bu fuarı çok sevdi ve yoğun ilgi gösterdiler. Fuarımıza katılarak Karamanlı vatandaşlarımızla bir araya gelen tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum. Özellikle, gerçekleştirdiğimiz bu fuara büyük destek veren, bizim için çok değerli olan Karamanlı şair ve yazarlarımıza katkılarından dolayı ayrıca çok teşekkür ediyorum”  dedi.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol