Hasan Özen
Hasan Özen
11 Ocak 2019 Cuma 15:24
“Düzce Kabağı Lezzet Şenliği” Başladı

“Düzce Kabağı Lezzet Şenliği”ne Valimiz Sayın Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Milletvekillerimiz Fahri Çakır, Ümit Yılmaz, Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Demircan Çakar, Düzce Belediyesi Başkanı Dursun Ay, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Valimiz Sayın Dr. Zülkif Dağlı “Düzce Kabağı Lezzet Şenliği”nde yaptığı açıklamada “Valiliğimiz, Düzce Üniversitemiz, Düzce Belediyemiz ve Kent Konseyi Kadın Meclisimiz ile birlikte Düzce’de Kabak Festivalinin ilkini gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki yıldan itibaren bu festivalimiz geleneksel hale gelecek. Biraz daha ekim, kasım ayına çekmek suretiyle katılımında daha fazla olduğu bir şenlik havasında inşallah bunu yapacağız. Düzce’miz kabak üretimiyle önemli durumda ama çok fazla bilinmiyor. Ülkemiz de kabak üretiminde miktar olarak hem de kalite olarak 3. sıradayız. Amacımız Düzce Kabağını ülkemizin tamamına ve dünyaya tanıtmaktır.” ifadelerinde bulundu.
Valimiz Sayın Dr. Zülkif Dağlı ve protokol üyelerini “Düzce Kabağı Lezzet Şenliği” kapsamında açılan stantları gezdi. Sayın Valimiz vatandaşlarımıza kabak tatlısı ikramında bulundu.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol